Ben jij aan het einde van je studie en bezig een werkgever te vinden die perfect bij jou past? Op deze pagina lees je meer over de bedrijven waarmee Punch nauw contact heeft. 

 

TOPdesk is een internationaal en zeer ondernemend software- en consultancybedrijf, waar jaarlijks ongeveer 40 hoogopgeleide starters hun carrière beginnen. Er heerst een ideaal startersklimaat: je komt terecht in een organisatie met veel gedreven starters, waar zelfstandigheid en gedrevenheid om veel te leren belangrijk zijn. Er is een gestructureerd opleidingstraject, waarin je veel ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. De koers van je carrière bepaal je zelf. Daarnaast geloven wij in de kracht van werkplezier.

Wat is jouw reden om voor TOPdesk te kiezen?

Afgestudeerde hbo’ers en academici kiezen TOPdesk als eerste werkgever om verschillende redenen. Belangrijk hierin is dat TOPdesk een groeiende organisatie is, veel met starters werkt en hier dan ook erg goed in is. Middels een uitgebreid inwerktraject zijn wij ook gericht op starters en verwachten wij dat ze in korte tijd heel veel leren. Omdat we als organisatie groeien en steeds nieuwe uitdagingen op ons pad komen, kunnen we ook de ondernemende talenten van onze werknemers optimaal benutten. Collega’s bij TOPdesk ervaren een gevoel van vrijheid, omdat we open staan voor goede ideeën van iedereen. Hiërarchie speelt hierin geen rol. Daadkracht en doorzettingsvermogen wel.

Ben jij een student of studeer jij binnenkort af, ben jij ondernemend en heb je goede ideeën, ben je niet alleen een winnaar op het veld, maar ook op kantoor? Kom kennismaken met TOPdesk in de zomer tijdens het Summer Internship of kijk op de website voor actuele vacatures.

 

 

Werken bij DSW betekent bijdragen aan betaalbare zorg en solidariteit in onze samenleving. En natuurlijk betekent het ook meebouwen aan software waarmee we voorop lopen. Je verwacht het waarschijnlijk niet, maar op de ICT-afdeling van DSW bieden we onze medewerkers een informele, hoog opgeleide werkomgeving waarin jouw ontwikkeling en werkplezier een grote rol spelen. Denk aan Scrum, een eigen werkplek, stevige technische puzzels en regelmatig een leuke activiteit met je team of afdeling. We hebben intussen een goede mix van ervaren krachten en jonge starters, waarmee we de hoge eisen die we aan onze systemen stellen blijven realiseren.

Is werken bij DSW iets voor jou? Misschien wel. De basis is voor ons een afgeronde Bèta-opleiding en de motivatie om carrière te maken in de ICT. De snelheid waarmee je dit binnen DSW doet hangt helemaal af van jouw mogelijkheden en ambities. Als afgestudeerd informaticus heb je natuurlijk een voorsprong, maar ook met een andere Bèta-opleiding heb je een goede basis voor ons ICT-traineeship. Vaste ontwikkelpaden hebben we niet, we kijken naar jouw mogelijkheden en zetten je op basis daarvan in een passende rol in bij een van onze projecten.

We weten dat dit allemaal wat algemeen klinkt. Ben jij net als wij iemand die liever meer inhoudelijke informatie wil? Kijk dan eens rond op werkenbijdsw.nl, volg ons op LinkedIn voor updates of kom langs bij een evenement waar we aanwezig zijn. We zijn altijd wel in voor een praatje, al helemaal als het over kerstpuzzels, karaoke, wintersport of pubquizes gaat. Maar over ons werk vertellen we ook heel graag.

Ook hier staan? Klik hier!