Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf bekend te maken met de doelgroep, actieve technische studenten. Deze mogelijkheden kunnen gecategoriseerd worden in twee groepen: algemene exposure en activiteiten.

Exposure

We kunnen uw bedrijf onder de aandacht van studenten brengen, maar ook een evenement van uw bedrijf waar studenten voor zijn uitgenodigd. Hieronder zijn een aantal voorbeelden uitgelicht.

  • Uw logo zal als banner op de website van Punch komen te staan.
  • Een advertentie of het logo van uw bedrijf zal in het Konvokaat, het verenigingsblad, van de vereniging worden geplaatst. Dit magazine komt vijf keer per jaar uit.
  • We beschikken over een eigen pand waar uw bedrijf gepromoot kan worden.
  • Een promotie middels een bericht in de bestuursmededelingen. De bestuursmededelingen zijn de berichten die het bestuur van de vereniging iedere week per e-mail aan haar leden stuurt.
  • Uw logo kan op de kleding van Heren 1 of Dames 1 komen te staan. Deze teams spelen respectievelijk 2e divisie en 1e klasse in de competitie. De kleding wordt door de gehele vereniging en tegenstanders in de regio opgemerkt. Uw logo kan worden geplaatst op shirts, broekjes, inspeelshirts, trainingspakken, sporttassen en ballen.

Activiteiten

Naast de directe exposure binnen de vereniging, hebben wij inmiddels een ervaring opgebouwd met het organiseren van activiteiten in samenwerking met verschillende bedrijven. Wij zullen hier onder een aantal activiteiten uitlichten, maar we staan natuurlijk open voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Inhousedag
Samen met Punch kan uw bedrijf een inhousedag organiseren waarbij de leden van Punch bij jullie langskomen en aan een case werken om intensief contact met uw bedrijf te hebben en zo uw bedrijf echt te leren kennen. In het verleden zijn de leden al bij verschillende bedrijven langs geweest, met groot succes! Enkele voorbeelden hiervan zijn Witteveen+Bos, Irmato, Accenture, TOPdesk en Thales.

Bedrijvenborrel
Punch organiseert eens per jaar een bedrijvenborrel waarbij bedrijven en studenten elkaar in een ontspannen sfeer kunnen leren kennen. Uw bedrijf kan op een laagdrempelige manier kennis maken met onze technische studenten.

Bedrijvenbeachvolleybaltoernooi
In juni organiseert Punch een bedrijvenbeachvolleybaltoernooi. Door samen met studenten in een beachvolleybal team te spelen en daarnaast ook nog individuele speeddates te houden zullen de studenten en uw bedrijf elkaar goed kunnen leren kennen en kan er zo een goede match tussen werkgever en werknemer kunnen worden gemaakt. De studenten zullen bij inschrijving ieder een voorkeur geven voor bedrijven waarmee ze een team zouden willen vormen. Hierdoor bestaat het team uit een geïntresseerde groep, direct bereikbaar door een vertegenwoordiger van uw bedrijf. De informele sfeer binnen teamverband geeft een goede indruk van de individuele studenten en het is de ideale manier om de studenten een goede indruk te geven!

Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden die wij kunnen bieden, graag gaan wij met u om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. We vinden het hierin belangrijk dat zowel uw bedrijf als onze leden de meerwaarde van deze samenwerking ervaren. Om die reden werken we graag met u een voorstel uit dat past bij de bedrijfsstrategie, -visie en -doelen en tegelijkertijd onze leden aanspreekt, om zo tot echt resultaat te komen.

Wilt u graag meer weten, neemt u dan vooral contact met ons op!

Ook hier staan? Klik hier!