Over Punch

Wie is jullie doelgroep? Wie zijn onze leden?

D.S.V.V. “Punch” is de Delftse studentenvolleybalvereniging met zo’n 380 sportieve leden. Onze ‘Punchers’ zijn actieve en enthousiaste technische studenten die graag het studeren met sporten willen combineren. Van alle leden zijn 50% vrouw (!) en studeert 92% aan de TU Delft, een groot deel van deze studenten zit in de masterfase van zijn of haar studie. Een unieke combinatie in Delft!

De studenten krijgen de mogelijkheid om zich naast hun studie te ontwikkelen in een van de vele commissies die Punch rijk is. Wij beschikken over een doelgroep van multidisciplinaire, intelligente studenten die doelgericht aan de slag gaan en met enthousiasme succes willen en kunnen bereiken.

In het kort:

395 actieve en sportieve leden

92% studerend aan de TU Delft, alle studies vertegenwoordigd

Bijna 50% masterfase

50% vrouw

 

Wat is Punch?

De Delftse Studenten Volleybal Vereniging “Punch” heeft 13 heren- en 13 damesteams, spelend van de 2e divisie tot de vierde klasse in de competitie van de Nederlandse volleybalbond en is daarmee de grootste studentenvolleybalvereniging van Nederland en een van de grootste sportverenigingen van Delft. De wedstrijden en trainingen vinden plaats op X, het sportcentrum van de TU Delft waar wekelijks veel studenten sporten. Al 73 jaar lang verzorgt Punch als enige in Delft het volleybal voor studenten en is inmiddels gegroeid naar een vereniging die veel voor iedere student kan bieden.

Daarnaast heeft Punch ook een eigen sociëteit in het centrum van Delft, waar de overwinningen op vrijdagavond worden gevierd. Ook worden er hier veel activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd door commissies van Punch.

Tot slot heeft Punch de laatste jaren haar activiteiten uitgebreid met een groot aantal carrièregerichte activiteiten. Inhousedagen, CV-checks, bedrijvenborrels, beachvolleybaltoernoois, maar ook advertenties, interviews en presentaties, hebben er voor gezorgd dat de Puncher tegenwoordig ook op carrièregebied zijn weg kan vinden.

Punch is hiermee dan ook een vereniging die er voor zorgt dat sport, gezelligheid en carrière wekelijks kan worden gecombineerd met het studeren. Dit resulteert in een vereniging met een hoog percentage enthousiaste en actieve leden, waarbij elk lid tenminste één keer per week een training op het sportcentrum bijwoont en daarnaast nog kan deelnemen aan vele activiteiten.

Zoekt u enthousiaste technische studenten die ook actief zijn buiten hun studie? Bekijk de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op!

Ook hier staan? Klik hier!