SPOENK op Safari

SPOENK op Safari

Van 2 tot 4 juni is het weer tijd voor het gezelligste grasvolleybaltoernooi van Nederland: SPOENK.

SPOENK is een grasvolleybaltoernooi die vrijdag begint met een feest. Deze editie zullen onder andere DJ PJ en de eigen Punch band, the Sixth Set optreden, om zo het weekend meteen goed van start te gaan.

Op zaterdag en zondag wordt er overdag lekker gevolleybalt, maar is er zeker ook tijd om lekker in het zonnetje te chillen, onder het genot van een verkoelende slush-puppie. Op de zaterdag is er ook nog eens een barbecue om helemaal bij te komen van het volleyballen, en je op te laden voor het themafeest, met optredens van onder andere Layon Nais en de BeatELS. Op het themafeest wil je natuurlijk goed in safarithema verkleed zijn, dus denk alvast na over je outfit! Ga als dier of ranger, of denk out of the box, en kom met iets heel wat anders! Voor inspiratie kan je natuurlijk kijken naar de gave carnavalskleding van Feestkleding365.

Vervolgens kan je nog zondag nog een laatste dag genieten van wat volleybal, en is ook de prijsuitrijking met vele prijzen die er te winnen vallen dit weekend.


Mocht je je nog niet ingeschreven hebben? Vorm dan snel een team van 3 - 5 Rangers, of en schrijf je in via spoenk.punch.tudelft.nl. Geen team kunnen vormen? Schrijf je individueel in, en wij gaan op jacht naar een team voor jou!

Ook hier staan? Klik hier!